петък, 11 декември 2015 г.

It`s skin: Babyface Petit Highlighter


Това малко сладко ангелче с крилца е част от Babyface серията на корейската козметична компания It`s Skin и представлява кутийка със златист хайлайтер и малко пухче за нанасяне.
Корейците успяват всеки път наново да ме изненадат с уникалните си опаковки

Първоначално исках да си купя от Babyface серията bb крем, но прецених че ще ми бъде тъмен и за това се спрях на хайлайтера. Той се предлага в нюансите #01 Pink Satin и #02 Gold Satin.
Aз избрах Gold Satin. 

Малката закръглена кутийка съдържа 4 г блестяща пудра и малко бяло пухче с панделка. 
Признавам си, че малко ме подведоха снимките на чуждестранни блогъри, защото очаквах Babyface Petit Highlighter да бъде много по-бляскав и забележим от колкото се оказа в действителност.



В кутийката Babyface Petit има лек бебешко розов цвят, но нанесен на лицето той тотално изчезва и остава само нежен перлен финиш със златист нюанс. Самата пудра има брашнена формула и не се получава любимото ми озаряване, което постигат примерно минерални сенки или скинфиниши.
Под силна изкуствена светлина виждам всичките блясъчета, но на лицето са почти незабележими. 
Явно корейските момичета предпочитат по-деликатно озаряване, защото имам още един хайлайтер на Holika Holika, който се представя по идентичен начин.

С пухчето не успявам да видя ефект върху кожата си, за това си го пазя само за красота и да предпазва пудрата. Нанасям Babyface Petit с малка пухкава блендинг четка на Zoeva /#228/, но най-забележим и хубав ефект се получава ако се нанесе с пръсти по скулите или други части на лицето. 


Така изглежда Babyface Petit сниман със светкавица, преди първото тестване.
Както върху пластмасовата кутийка, така и върху самата пудра е принтирано сладкото личице с ангелски крилца. За жалост още след първото нанасяне "бебешкото личице" изчезва.  
Може да намерите цялата серия Babyface продукти в Ebay. За хайлайтер пудрата платих $ 5,40.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар