понеделник, 16 ноември 2015 г.

#MACMONDAY: Le Disko


Здравейте приятели,

лимитираната колекция Le Disko беше лансирана това лято, но чак при последното ми посещение в МАС Mall Of Sofia милите консултантки ми обърнаха внимание за тези бляскави диско красоти.

Сянката, която веднага ме плени се казва Let`s Roll и е супер интересна комбинация между винено и бронзово с цикламени микрочастички.
Всичките сенки Dazzleshadow са хибрид между прахообразни и крем сенки, с невероятно силни и бляскави пигменти.
Още на допир се усеща по-различната им и невероятно мека текстура. Нанасят се супер гладко и се получава ослепителен метален финиш.


Dazzleshadow се намират в типичната за МАС малка кутийка за сенки, но тъй като формулата е по-различна и деликатна трябва да внимавате да не ги изпускате: има голяма вероятност да се счупят.
Колекцията Le Disko съдържа 12 бляскави като диско топка нюанси, и въпреки че е налична от лятото все още може да намерите някои от цветовете в МАС.
Кутийката съдържа 1 г сенки и струва 44 лв.

Let`s Roll е много труден за снимане цвят, защото дори и на живо излежда непрекъснато различен в зависимост под каква светлина го гледате.
Понякога е по-огнен и оранжев, понякога се виждат винени и лилави нюанси. Абсолютен хамелеон.



със светкавица

дневна светлина
Лично на мен най-удобно ми е нанасянето на Dazzleshadow с апликатор за сенки или така наречения sponge tip applicator. Имам няколко, които не бях използвала до сега от палитра на CHANEL и с тях се получава перфектен и наситен металически финиш.
Разбира се може да използвате и четка, но на мен този метод ми е много по-удобен.

Не е нужно да използвате някакво специално лепило за пигменти или глитъри.
И с най-обикновена база за сенки Dazzleshadow залепват веднага за кожата и издържат почти цял ден ако не си пипате очите. Ако си разтъркате очите или ви сълзят Dazzleshadow могат да се изтрият лесно или да загубят от интензивността си.
Може да нанасяте Dazzleshadow на целите подвижни клепачи или само като ефект във вътрешната страна на окото или на долния клепач.

И за финал ви поздравявам с едно любимo диско парче на Sheila & B Devotion - Spacer, написано от невероятните Бернард Едуардс и Нaйл Роджърс от CHIC.





2 коментара:

  1. страхотен цвят! Не харесвам много блескулките, но тази сянка е... :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На живо е нещо невероятно красиво, снимките нищо не показват :)

      Изтриване