петък, 11 септември 2015 г.

the Balm: Hot Mama!


Здравейте приятели

Както повечето от вас сигурно вече знаят, от близо месец американската козметична марка theBalm се продава в Debenhams Bulgaria Mall. Очаква ви цял стелаж с палитри, ружове, хайлайтери и още много други козметични красоти в оригиналните ретро опаковки на марката.

Най-любимите ми декоративни продукти си остават ружове и хайлайтери, за това реших да си купя Hot Mama! (сенки, руж и хайлайтер в един продукт).


Малката кутийка с размери 5 x 8 см е направена от стабилен картон, от вътрешната страна има малко огледалце и се затваря плътно с магнит. Миналата година, когато си купих контуриращата пудра Bahama Mama не бях сигурна дали този картон ще успее да се запази хубав и чист при всекидневно ползване. Десет месеца по-късно мога да ви гарантирам, че може. Опаковката изглежда по абсолютно същият начин, не се е развалила или размекнала и я подържам чиста с мокри кърпички.

Тъй като кутийките са супер мънички са перфектни за пътуване, защото заемат минимално място и не тежат почти нищо.
Hot Mama! e в така обичаният от мен коралово-златен цвят: нюанс който абсолютно винаги прави лицето да изглежда много по-свежо и младежко.
Пудрата има много добра пигментация, не се разпрашва и на скулите се получава прекрасен озаряваш ефект. Руж и хайлайтер в едно.


Въпреки, че Hot Mama! е в една цветова гама с легендарните Orgasm, Springsheen и Coralista, нито един от тях не е копие на другия. Конкретно с Orgasm разликите са много видими: Orgasm е в пъти по-розов. Ако все пак трябва да го сравня с нещо, Hot Mama! ми напомня на по-лека и прозрачна версия на Springsheen и по-сатенена версия на Bobbi Brown Nectar.

Hot Mama! съдържа 7,8 г пудра и струва 33,20 лв.
Продуктите на theBalm не съдържат талк, парабени и са cruelty free.

 
дневна светлина





3 коментара:

  1. Ох, сложила съм Bahama mama в кошницата в енцо, дали ще ми е ок като цвят се чудя. Чета че е универсален цвят, но се притеснявам да не е жълтеникав прекалено. Hot mama е страхотен и той, но имам Sleek Rose Gold + MAC Springsheen, а те са подобни и ще пропусна. Ти си по-запалена по такива цветове от мен. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, аз само като видя нещо прасковено/коралово/златно и не мога да се стърпя :)

      Бахама Мама е много готин като цвят, няма в него нищо оранжево или жълто. Точно хубав шоколадово какаов цвят. Aз също тогава го купих на сляпо от енцо и ми пасна страхотно. За контуриране ми е номер 1.

      :)

      Изтриване
    2. Значи трябва да го взема. :D
      Мерси. :)

      Изтриване