събота, 8 август 2015 г.

Douglas Greek Princess Collection: Golden Bronzing Powder


Здравейте приятели,

днес ще ви покажа златната пудра oт лимитираната лятна колекция на парфюмерии Douglas "Greek Princess".
Признавам си, че изключително силната ми мания за бляскави и брокатени неща ме подтикна да си купя тази "бронзираща пудра". Истината е, че името е адски подвеждащо.
В пудрата няма абсолютно нищо бронзиращо и това е видно още при първият суоч на кожа.
Това което ще получите е огромна кутия с 25 грама пресован едър златен брокат.


Купих си я с ясното съзнание, че ще я използвам най-вече на тялото. Ако се нанесе над лосион или масло за тяло, златните частички хубаво полепват по кожата и се задържат за дълго време. Но не очаквайте нежен златен ефект: ще изглеждате все едно са полепнали едри златни брокати от коледна играчка по ръцете ви.
На чиста кожа златните частички се задържат за не повече от няколко секунди. Всичко се разхвърчава и изчезва мигновено.На лицето пудрата категорично не седи добре: златните частички седят като на парцали и се получава груб и неравномерен ефект. Но за "позлатяване" на ръцете, краката или деколтето пудрата върши работа. Ако сте имали от летните златни лосиони на Balea (тези, които ухаеха на шоколад и кокос) може да си представите горе долу ефекта.Пудрата струва 30 лв. и от същата колекция има още златен лак за нокти, спирала, очна линия, четка за сенки и бляскава пудра, която се намира във флаконче с пулверизатор.


Няма коментари:

Публикуване на коментар