понеделник, 15 декември 2014 г.

Chanel Joues Contraste 160 Innocence


Здравейте приятели!

Днешната публикация е за прекрасният руж Innocence от есенната колекция на Chanel за 2014 ÉTATS POÉTIQUES!


***
Joues Contraste
Powder Blush

160 Innocence

Това е вторият ми руж на марката след разкошният бляскав Reflex. Ружовете на Chanel са изключително приятни за нанасяне, защото позволяват напластяване до желаната интензивност. А свежият им аромат на рози е прекрасен!
След Метеоритите това е вторият продукт, който ми доставя невероятно удоволствие при нанасяне.

Лично аз не съм фен на розовата гама, но този цвят ме омагьоса веднага.
Innocence е много нежен неутрален розово-прасковен цвят с много ситен златен и лилав блясък. На дневна светлина блестящият прашец почти не си личи и ружът придава свеж и естествен цвят на кожата.Innocence има нежна пудрена формула, чудесна пигментация и с мека четка няма почти никакво разпрашване.

Известно време след като закупих Innocence попаднах на ревю на Temptalia, но не мога да се съглася с нищо от това което е написала. Според нея Innocence е твърд, непигментиран и изисква поне 3-4 пласта за да се види някакъв цвят. Освен това разнасянето му било трудно.

Не знам тя с какъв екземпляр се е сдобила, но при мен формулата е сатенено мека, бляскава и перфектно пигментирана (както са всички останали ружове на Chanel).
А с разнасянето не съм имала абсолютно никакъв проблем, ружовете на Chanel се разнасят много по-лесно дори от тези на МАС или NARS.Innocence съдържа 4 гр. продукт и се намира в типичната за Chanel черна лъскава кутийка с логото на марката.
От вътрешната страна има огледало и малка четка за нанасяне.
Към кутийката получавате и черно кадифено калъфче, което предпазва кутийката от надраскване.

със светкавица

на дневна светлина

Няма коментари:

Публикуване на коментар