събота, 4 октомври 2014 г.

Makeup Geek eyeshadows


Здравейте приятели!

След дълго отсъствие от блога днес ще ви покажа най-новите ми сенки на Makeup Geek.
Aко следите популярните гурута в YouTube, то тогава знаете че марката Makeup Geek е творение на изключително симпатичната и талантлива Марлена.
Абонирана съм за канала ѝ от самото му създаване през 2008 г. и до ден днешен ми е много приятно и полезно на гледам видеоклиповете ѝ.
От около три години Makeup Geek продават собствена линия сенки, които са изключително популярни сред блогъри и почитатели на хубавата и качествена козметика.


Палитрата с цветове е много богата и всеки ще намери любимите си цветове и финиши.
За начало си харесах три цвята: Corrupt (наситено черно), Burlesque (бляскаво бордо) и Cosmopolitan (златна праскова).
Тъй като сенките на Makeup Geek са със същия размер като тези на МАС, успях да си ги подредя перфектно в новата ми палитра* четворка, която купих преди време.
Без да преувеличавам, качеството на сенките е наистина феноменално.
Черният цвят е в пъти по-черен и наситен от черното, което имам на Inglot и дори от бестселъра Carbon на МАС.


И трите цвята са с много приятна, почти маслена консистенция, не се ронят и се разнасят много лесно. Единствено с черният цвят трябва повече да се внимава, защото понякога четката може да захване повече от него и малки частички да попадат по бузите ви.

Corrupt е интензивен като въглен и трябваше да си измия няколко пъти ръцете за да премахна пигмента от кожата.
Преди да започнете да го нанасяте, изтръсквайте четката или напудрете с прозрачна пудра зоната под очите. Ако са попадали черни частички ще можете след това лесно да ги избършете без да разваляте фдт-на си.


Четох, че самите рефилчета са магнетизирани, но въпреки това не се захващат особено стабилно в палитрата ми, за това сигурно ще им залепя по едно тънко магнитче за повече сигурност. Може да закупите сенките от сайта на Makeup Geek, като цената на един рефил е 5,99 $. Има доставка до България, но евентуално трябва да предвидите, че продуктите могат да отидат на митница.
* светлият, ванилов цвят в палитрата е Blanc Type на МАС, за която съм правила ревю тук.

xoxo



6 коментара:

  1. Много са красиви. Страшно много ме изкушават и едвам се удържам да не направя поръчка. Снимките ти са страхотни, личи си колко са пигментирани. Добра покупка, поздравления :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти :)
      Наистина са с чудесно качество, много добре са се справили от Makeup Geek :)

      Изтриване
    2. А пробвала ли си ружовете им? Много красиви изглеждат и съм си набелязала някои цветове от тях, и като сме тръгнали - за четките им също почнаха да се говорят добри неща.

      Изтриване
    3. Не, сенките ми бяха абсолютно първата ми покупка от тях. Ружовете изглеждат много добре и съм сигурна, че качеството ще е чудесно :)

      Изтриване
  2. Здравей, наистина сенките изглеждат чудесно. Бих искала само да попитам каква е доставката им до България

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей :) Не е фиксирана цена. Зависи какво и колко ще се поръча.

      Изтриване