петък, 24 октомври 2014 г.

Holiday Haul & Photo Album


Здравейте приятели!
Днес ще ви покажа един Holiday Haul с различни козметични и некозметични продукти, които си купих по време на ваканцията ми в Германия.
За палитрата четворка на Kiko и ружа на CHANEL ще има отделни ревюта за това реших да не ги показвам тук.

За финал, ще видите и някои снимки от личния ми фотоалбум, които реших да споделя с вас. 
Берлин ми е любим град и нещо като втори дом, защото съм израстнала в Германия и всеки път се чувсвам прекрасно там. Ако не сте ходили никога там, горещо ви препоръчвам да го посетите. The coolest city in Europe!


Като цяло в Германия няма кой знае какви по-различни козметични марки от при нас, така че единственият магазин в който обезателно исках да си купя нещо беше Kiko Milano.
Минералните сенки Color Sphere са нещо като мини верии на скинфинишите на МАС. Особено светлите цветове могат да се използват като хайлайтери.



Най-светлият цвят 02 е бяло злато с много мънички частички и със сигурност ще го използвам предимно като хайлайтер.
03 е е по-тъмното жълто златно, a 05 e разкошен шоколадов цвят с златни частици.
И трите сенки могат да се ползват както сухи, така и с мокра четка за още по-интензивен метален ефект.
Кутийките съдържат 1,8 г. продукт и са супер икономични. Кафявият цвят го купих преди две години и въпреки редовното ползване е почти като нов.




***



Много обичам да слагам изкуствени мигли когато правя по-екстравагантни гримове и този път си харесах тези два модела: популярните Demi Whispies на Ardell в леко лилав цвят и Sultry Lashes на Primark.

Когато имам повече време ще направя някой по-драматичен грим и ще ви покажа как седят :)
Златно-розовата чантичка е от H&M и може да я намери и при нас, видях я вече в няколко магазина. В зависимост от светлината си мени много интересно цвета....става по-златна или по-розова.
Има я и в лилаво-златен вариант.



***


Този серум доста отдавна исках да го пробвам и дори бях останала с впечатлението, че го продават и при нас....но уви, така и не го открих.
Бях гледала ревюта в YouTube, че едва ли не е заместител на луксозният Génefique на Lancôme.
Тъй като Ланком притежават Лореал сигурно има капчица истина в това...предполагам дори че съставките са подобни или просто са по-слабо концентрирани.
Като цяло серумът много ми харесва, попива бързо, не е лепкав и кожата става веднага много мекичка и гладка.
Определено бих си го купила пак.



Слагам ви и снимка на съставките. Аз лично не съм супер експерт какво е вредно и какво не, по-скоро го виждам веднага на кожата си. Ако нещо има съмнителни или евтини съставки почти веднага се обривам, но с този серум до сега нямах никакви проблеми.



***



Този път реших да не купувам много лакове за нокти и взех само тези трите: на любимата ми дрогерийна марка P2 и един червен на Kiko.
P2 имат страхотна серия с лакове и продукти за грижа за ръцете. Лаковете им са с много красиви цветове и издържат рекордно дълго върху ноктите ми. Дори скъпи марки като OPI, China Glaze или Chanel ми се белят понякога дори след един ден.

За жалост не можах да ви снимам суочове на самите лакове, тъй като си счупих пластмасовият дисплей с изкуствени нокти. Докато го чистих с ацетон стана пълно мазало и накрая отделните нокти дори се отчупиха. За следващият път ще знам, че трябва да купувам нови дисплейчета :)

***


Следващият продукт на P2 е крем за кожички. От много години ги отрязвам и човек веднъж като започне с това няма спасение. Винаги ми се късат и изсъхват, за това имам нужда от силно худратиращи серуми или кремчета.
Кремчето на P2 хидратира чудесно и има много хубав и свеж аромат на кайсия.

Надявам се някой ден и в нашите DM дрогерии да заредят марката P2, защото имат наистина прекрасни продукти. Много по-добри са от Essence, Catrice и останалите които има при нас.

***


Този плюшен симпатяга си го харесах в магазина на Primark. Както виждате от етикетчето той е торбичка за пижама :) Супер сладко, не можах да устоя.
Запасих се и с балсамчетата за устни на Blistex.
Lip Relief Cream в бялата тубичка в момента ми е любим балсам за устни, защото веднага "лекува" ранички или много изсъхнали устни. Съдържа камфор, който леко охлажда устните и ги хидратира.





В Primark е пълно с всякакви сладурски неща: дрехи, пижами с анимационни герои, чантички и тонове аксесоари.
Абсолютен рай момичета или шопинг маниаци :)
Единственият минус е, че всеки път е пълна лудница. Тълпи с хора от цял свят, ученици и тийнейджъри разглеждат, пазаруват и се редят на касите.

***
Това беше всичко за днес, аз и Kinder-пилота ви казваме чао и до следващият път!!!




***

успях да снимам прекрасното езеро Балатон от самолета


телевизионната кула и символ на Берлин


един от многото магазини Douglas ( този e на Friedrichstraße)


Бранденбургската врата

4 коментара:

  1. Прекрасен пазар и чудесни снимки :)

    ОтговорИзтриване
  2. Оооо страхотни неща :)) Честити!

    ОтговорИзтриване
  3. Ооо, обожавам тези мигли от Праймарк. Само един паунд са, но стоят много много добре…А Trick or Treat чантата е много сладка :)

    ОтговорИзтриване