вторник, 1 юли 2014 г.

Chanel Joues Contraste 82 Reflex


Здравейте приятели!
Днешната публикация ще е отново за най-любимия ми козметичен продукт 💗
Много харесвам ружове в коралови или прасковени цветове и днес ще видите едни от най-красивите и продавани цветове на марките Chanel, MAC и NARS.





Миналата седмица, моя много близка приятелка ме изненада за рожденият ми ден с прекрасния руж на Chanel Reflex. 
Продуктът е опакован в типичната черна кутийка със златна лента. Пластмасовата кутийка се намира в черно кадифено калъфче.



Когато отворих за първи път кутийката ме лъхна един прекрасен аромат на рози. Но не от тези тежките или сладникави, а наистина нежни и свежи розови цветове. 
В лъскавата черна кутийка освен прекрасния руж Reflex се намира голямо огледало и малка четка за нанасяне, направена от естествени косми.
Космите на четката са много мекички, но самото нанасяне с нея ми е малко сложно. Космите захващат прекалено много продукт и разнасянето е по-трудно. 


Reflex е прасковено-коралов цвят с много мека текстура и мънички блестящи частички.
Има много хубава пигментация, а скулите и бузките изглеждат като обвити в полупрозрачен коралов воал. Наистина съм много впечатлена. На слънце Reflex блести феноменално.




Ако до сега не сте обръщали внимание на Reflex ви препоръчвам да го разгледате. Продуктът е част от перманентната линия ружове на Chanel и се продава през цялата година.

Reflex


xoxo
Jackie