понеделник, 30 юни 2014 г.

MAC Monday: Hello Kitty Collection



Последният МАС Мonday за месец юни е посветен на една наистина винтидж колекция.
Hello Kitty for MAC е от далечната 2008 г. и двата продукта, които притежавам са абсолютно най-първите неща, които имам от МАС.



Ружът Tippy има супер ярък цикламен цвят и много силна пигментация. Преди години бях голям почитател на розови сенки, ружове и глосове, но сега не ги харесвам. Тippy е единственият розов руж в цялата ми колекция. Финишът му е леко сатенен и се виждат много ситни блестящи и синкави частички в него.
Не съм попадала от много време на руж, който да се казва Beauty Blush....явно навремето МАС са произвеждали повече такива. 





Палитрата Тоо Dolly съдържа четири цвята сенки, като три от тях са лимирани.
Единствено най-светлият цвят Yogurt е част от перманентната гама със сенки на МАС.

Yogurt e телесен и много блед матов цвят; на кожата ми е почти незабележим.

Romping е синкаво цикламено с фрост финиш и силна пигментация. Не си спомням някога да съм правила грим с него, честно казано.

Too Dolly e ментов цвят и според мен е най-красив от цялата палитра (много е вероятно да съм я искала навремето само заради него). Има много хубава пигментация с фрост финиш и като цяло е цвят, който не се намира особено лесно.

Stately Black е графитено черно с много сребърни частички. По-лош цвят от този не съм срещала в цялата гама сенки на МАС. Пигментация е почти никаква, а да се направи опушено око с него е мисия невъзможна. Трябва да се дълбае доста силно с четката в него за да се извадя някакъв цвят. 

Yogurt, Romping, Too Dolly, Stately Black

Yogurt, Romping, Too Dolly, Stately Black

С времето вкусовете на хората определено се променят, ако можех да си избера сега продукти от колекцията, щяха да са точно противоположните: прасковеният руж и палитрата Lucky Tom.

Ще ми е много интересно да споделите кои са вашите първи продукти на МАС или кога сте научили за първи път за марката!

xoxo
J. 

2 коментара:

  1. Аз съм почитател на марката отдавна, но се сблъсках с тях едва когато настъпиха на българския пазар. Първата ми покупка от магазина им беше глосът на Круела Де Вил от серията Злодеите на Дисни :)) уникално малиново-червено :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Супеер :) Това беше жестока колекция! Обаче точно от серията на Круела не взех нищо. Благодаря ти, че сподели! :)

      Изтриване