понеделник, 2 юни 2014 г.

MAC Monday: Maleficent


Здравейте приятели!
Tози пост ще е малко по-различен, защото ще ви покажа изцяло лимитирани продукти от колекцията Venomous Villains.
Днешният MAC Monday е посветен на злата фея Maleficent.

От няколко дни по кината дават най-новия филм на Дисни "Господарка на злото", но тъй като лимитираната колекция на МАС няма да пристигне в България, реших да ви покажа някои от продуктите, които бяха част от голямата Дисни колекция през 2010 г.


Мини колекцията Maleficent се състои от бюти пудра, две минерални сенки, два нюанса червило и гланц, както и три лака за нокти. Ето снимка на всичките продукти




Продуктите, които ще ви представя днес са бюти пудрата и минералните сенки.
Притежавам и един от гланцовете, но за жалост не можах да го намеря. Това ми е сигурно най-често губеният козметичен продукт. Ако някой ден изникне, ще ви покажа и него, защото цветът наистина е много красив.

Въпреки, че Briar Rose е бюти пудра, бих описала продукта като руж, поставен в изключително красива кутийка с огледалце. В зависимост от цвета, бюди пудрите могат да бъдат използвани като хайлайтери, ружове, сенки или финиш пудри.
Наситеният лилаво-цикламен цвят на Briar Rose е подходящ само за скулите и бузите или евентуално за сенки. Формулата е сатенена и придава лек блясък, без да добавя видими частички.



МАC много често пускат в лимитираните си колекции бюти пудри. За това ако се чудите какво представляват те....в повечето случаи са ружове в по-елегантна опаковка. 
Суочове на минералните дуо сенки My Dark Magic и She Who Dares може да разгледате в този пост. Отново там ще намерите и имената на техни заместители. 


Доста съм разочарована, че няма да видим новата колекция Maleficent в България.
Със сигурност щеше да предизвика голям интерес.
Ще се радвам ако споделите в коментарите дали възнамерявате да гледате филма "Господарка на злото" или ако вече сте го гледали, дали ви е харесал.

xoxo


2 коментара:

  1. Благодаря за ревюто Жаки!♥
    Гледах вече филма и много ми хареса. Хубава приказка, обичам такива. Впечатлиха ме и ефектите, а и съм голям фен на крсотата на Анджелина Джоли. Още по-голям фен съм обаче на продуктите на МАC и се радвам, че накупихме заедно преди години много голяма част от тази колекция. Сега извадих всичко и ми е хубаво да гледам Maleficent.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Страхотна колекция беше! <3 Надявам се някой ден да пуснат и втора част с Урсула, Джафар и тн. :)

      Изтриване