понеделник, 16 юни 2014 г.

MAC Monday: Alluring Aquatic Collection



Здравейте!
Днес МАС Monday е посветен на новата лятна колекция Alluring Aquatic, която от 14 юни се продава в магазина на MAC в The Mall.


Продуктите, които си харесах са бронзиращата пудра в цвят Golden и Cremesheen червилото Mystical. Исках да взема и един extra dimension руж, но за жалост не беше наличен.
Продуктите от Alluring Aquatic се намират в едни от най-красивите опаковки, които някога съм виждала. Този път МАС са надминали себе си.
Кутийките са тюркоазени с огледален и металически финиш, а по тях има безброй малки водни капки. Все едно продуктите са били потопени във вода, а след изваждането по тях са останали кристални капчици. Наистина ослепително красиво.
Цялата тази красота си има обаче и един недостатък за нас блогърите. Тъй като опаковките отразяват абсолютно всичко наоколо, снимането им се оказа доста трудна задача.


Във всяка лятна колекция МАС пускат винаги едни и същи бронзиращи пудри: Golden и Refined Golden. И тъй като миналата година си купих Refined, сега оставаше да взема и Golden.
Двете пудри са коренно различни и като текстура, и като цвят и финиш.
Докато Refined има матова основа и много видими златни частички, Golden е с нежен перлен блясък.
Refined е твърда пудра и при нея няма абсолюно никакво разпрашване.
Golden oт друга страна е доста по-мека, с по-лек пигмент и има нужда от повече напластяване, за да се получи наистина видимо бронзиране на кожата.
И двете пудри придават много естествен загар и нямат никакви оранжеви нюанси.
Ако имате светла или много светла кожа, може спокойно да носите и двата нюанса, но ако кожата ви е medium или dark ви препоръчвам Refined Golden. Golden e много по-слабо пигментиран и има опасност да не го видите изобщо.





Цветът на червилото Mystical е rosewood (палисандрово дърво). Комбинация от тъмно розово с много лек виолетов нюанс. Финишът му е cremesheen, нанася се много гладко и пигментацията е перфектна. Cremesheen червилата са кремообразни и много приятни за носене, но трайността им при мен не е повече от 3-4 часа. Ако консумирате храни и напитки ще се изтрие дори още по-бързо.




Ако сте си харесали продукти от Alluring Aquatic побързайте, защото както винаги бройките са органичени. От бронзантите в събота имаше още доста кутийки, но сенките и червилата се свършваха значително по-бързо.

xoxo


2 коментара:

  1. Красота :) да си ги носиш със здраве :) по-заклет фен на MAC от теб не познавам :)

    ОтговорИзтриване
  2. Мерсиии :)
    Така е :)) Най-най-любимата ми марка за всички времена!

    ОтговорИзтриване