понеделник, 21 април 2014 г.

MAC MONDAY: Gold Deposit Mineralize Skinfinish


Здравейте приятели и Христос воскресе!

Както ви обещах миналата седмица от днес започва поредицата MAC MONDAY!
Всеки понеделник ще ви представя ревю на случайно избран продукт на MAC Cosmetics: продукти от перманентната линия, лимитирани колекционерски издания, четки, аксесоари и грижа за кожата.
Продуктът с който ще стартираме MAC MONDAY е минералният скинфиниш Gold Deposit.


Gold Deposit е златно-бронзова, луксозна и кадифено мека минерална пудра, която придава металически и бляскав финиш на лицето или тялото ви.
Скинфинишите са нещо като "all purpose" продукт: тоест може да ги използвате като хайлайтер, руж, бронзант, сенки. Може да се нанасят на лицето и/или на тялото.

Както ще видите от снимките, Gold Deposit не е типичният хайлайтер, поради силния си бронзов цвят. Въпреки това не се плашете от него. Нанесен с правилните четки, той придава на лицето разкошен златно-бронзов блясък.
Въпреки, че кожата ми е много светла, Gold Deposit е един от най-любимите ми и най-често използвани продукти за лице.
Нося го много често като руж, а нанасен с четка като МАС 187 по кожата остава само нежна следа от бронзовите частички.
С мека и пухкава четка, като например тази за руж на Саманта Чапман контурирам лицето или нанасям на най-изпъкналите части (там където от слънцето първо ще получите тен).

Gold Deposit е перфектен "преходен" цвят ако искате да направите опушено око. Комбинира се страхотно с лилави и зелени сенки, както и с всякакви бронзови и кафяви нюанси.
Друг плюс на минералните продукти е, че могат да се нанасят и с мокра четка. Цветът става по-интензивен и метален, а самият продукт не се разваля. След като изсъхне, пудрата е отново в първоначалния си вид.
Хубавата новина е, че Gold Deposit не е лимитиран продукт и може да го закупите през цялата година. Скинфинишите са много икономични продукти и дори при всекидневно ползване ви гарантирам, че ще ги имате много години. Дезинфекцират се много лесно. Само с 1-2 пръсвания на спирт, пудрата ви ще е като чисто нова.

xoxo
Jackie




 без светкавица

 със светкавица








2 коментара:

  1. Ще си го купя и аз този скинфиниш и това си е :D
    Жаки, а ще пуснеш ли по някое време и снимка на грима, който правиш с него и някакви лилави сенки :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ако си намеря някое много готино лилаво, да :)

    ОтговорИзтриване