четвъртък, 26 ноември 2015 г.

Peripera: Peri`s Ink BB


Здравейте приятели,

днес ще ви покажа още един светъл корейски bb крем, който получих наскоро и от който съм много доволна.
Peripera e част от корейската компания за професионална козметика и грим CLUB CLIO.
До сега не ги бях чувала, но след като се разтърсих из интернет разбрах, че са много популярни в Южна Корея и предлагат огромен избор от всякакви козметични продукти.

Peri`s Ink BB е напълно течен bb крем, който обещава само с една капка да преобрази лицето ви и да покрие всички недостатъци.
Течността се намира в малко и супер сладко шишенце с нещо като капковиден отвор за лесно нанасяне.
Супер сладките и артистични опаковки са дело на корейската дизайнерка Mari Kim  http://marikim.net/.

Peri`s Ink BB се предлага в два цвята: #1 Pure Ivory и #2 Light Beige, като аз избрах отново по-светлата версия #1.



На опаковката е отбелязано всеки път преди нанасяне да разклащате хубаво шишенцето.
Peri`s Ink BB наистина е супер течен bb крем /ако изобщо може да бъде наречен крем/ и ако не внимавате много лесно може да прекалите с дозата.
Както вече споменах от компанията обещават безупречно покритие, но това за жалост не отговаря много на истината. Peri`s Ink BB има слабо покритие.
По-забележими зачервявания и капилярчета не могат да се скрият напълно с него.

За това пък веднага му намерих друго приложение: когато добавя една капка от Peri`s Ink към моя Colorstay се получава перфектната комбинация. Peri`s Ink e малко по-светъл цвят от Colorstay Buff и така се получава чудесно покритие и ще по-бяла кожа.
Peri`s Ink има слънцезащитен фактор SPF 30. Съдържа хиалуронова киселина както и вода от различни натурални екстракти като розмарин, лавандула, бергамот и др. известна като "унгарска вода".


На лицето Peri`s Ink е много комфортен за носене: не седи мазно, но и не изсушава кожата ми.
Усещам го като много лек хидратиращ флуид.
Шишенцето съдържа 30 мл продукт, но тъй като ще добавям само по 1-2 капки в Colorstay предполагам ще ми стигне за поне 4-5 месеца.

За Peri`s Ink BB платих $8.79, беше намален от $12 или $13. 
На следващите снимки може да видите суоч само на Peri`s Ink #1 Pure Ivory, както и сравнение между него, Colorstay #150 Buff и Aqua Petit Jelly #1 /ревю за него тук/. 

 

Много съм доволна, че намерих Peri`s Ink и Aqua Petit Jelly. Двата продукта са много различни погледнати самостоятелно, но когато се комбинират по между си или с Revlon Colorstay се получава винаги перфектен резултат.

1 коментар:

  1. Страхотно изглежда. Наскоро четох ревю за този крем и блогърката изобщо не го беше харесала, твърдеше, че е много сух и се нанася трудно. Но пък е светъл, така че бих пробвала.

    ОтговорИзтриване