вторник, 15 септември 2015 г.

Yves Rocher: Crayon Lèvres Éclat


Здравейте приятели,

днес ще ви покажа нов продукт за устни, който ми беше любезно предоставен за тест от френската козметична компания Ив Роше.
Crayon Lèvres Éclat са леко балсаместо червило под формата на автоматичен молив. Много компании имат подобни продукти в асортимента си: може би едни от най-известните са чъби стиковете на Clinique.
Опаковката е тип дебел флумастер, а самият балсам е с леко заострен връх (точно както при нормален молив) и се изважда като завъртите основата му. Самият механизъм работи безпроблемно.


Консистенцията на молива е точно като балсам. По-светлият нюанс Coral doux (в който има мънички блестящи частички) седи почти безцветно на устните, докато малиненото Rose sorbet има много силна пигментация. Ако искате по-нежен ефект на устните си е достатъчно да нанесете молива само веднъж.
Веднага устните стават много гладки и подхранени, без усещане за нещо лепкаво или мазно.
Както при всички балсамести продукти за устни трайността не е особено голяма, но пък цветовете избледняват равномерно.


Единственото, което не ми харесва в Crayon Lèvres Éclat е вкуса, респективно миризмата.
Имам подобен цветен балсам на Sephora, който има абсолютно същата синтетична миризма на рози, нещо дървесно и пластмасово.
Но както знаете, тези неща са си строго индивидуални. Разгледах няколко ревюта в немския и френския сайт на Yves Rocher и  не попаднах на оплаквания по повод вкуса и миризмата.



Crayon Lèvres Éclat са дерматологично тествани, хидратират устните с масло от ший и не съдържат парабени.










2 коментара:

  1. :) Кога може да ги намерим в търговката мрежа?

    ОтговорИзтриване
  2. Предполагам още този месец ще ги има. Ив Роше са написали да ги очакваме съвсем скоро.

    :)

    ОтговорИзтриване