понеделник, 23 февруари 2015 г.

#MACMonday: Let`s skate! Pro Longwear Paint Pot

Makeup Galaxy


Здравейте приятели!

След дълга почивка отново е ред за рубриката #MACMonday.
Този път ще ви покажа продукт, който си купих преди няколко дни и в който се влюбих тотално от пръв поглед: Pro Longewear Paint Pot в цвят Let`s skate!

И друг път съм писала за сенките Pro Longwear Paint Pot, но ще повторя на кратко най-важните неща за тях.

Бурканчетата съдържат дълготрайни сенки за очи, които могат да се използват и като бази. Има голям избор от цветове и финиши: от напълно матови нюанси, до металически, перлени или с частички.
Нанасят се лесно с пръсти или синтетична шейдър четка, но условието е да се работи много бързо с тях, защото веднъж засъхнат ли корекциите са почти невъзможни.

Изключително са икономични и дори при всекидневна употреба ще ги имате с години.
Телесният цвят Painterly го изхабявам за около две години и половина.

MAC Paint Pot, Makeup Galaxy


Let`s skate! беше част от лимитираната зимна колекция Glitter & Ice лансирана през 2011 година, но малко по-късно премина и към перманентният асортимент от цветове.
MAC описват нюанса като бледо розово с перлени частички. Тези частички всъщност са доста едър златен и розов брокат.

Let`s skate! е пастелно бебешко розово, не особено плътно, но позволява леко напластяване.
На снимките, които ще видите нанесох тънък "базов" слой на целият клепач до веждите.
След това сложих втори, малко по-дебел слой само на подвижният клепач.

За да има хубав контраст и преливка препоръчвам да се опуши с друг нюанс. Аз лично избрах металически винен цвят и се получи разкошно. За жалост снимките не могат да покажат пълната действителност и красота на цветовете.


Хубавата новина е, че прекрасните бляскави частички не се загубват под сенките. Бих казала че се виждат дори още по-силно.
Носих сенките повече от 15 часа и нямаше абсолютно никакво събиране, избледняване или отлепване на брокатчетата.

Изпробвах сенките и като хайлайтер, като нанесох много тънък слой на скулите, размазах го колкото да останат видни само частичките и над тях поставих малко руж.
Ако и вие като мен сте смели и обожавате да носите бляскави продукти ви препоръчвам да изпробвате и този метод.Безспорно Let`s skate! е приказен нюанс с който могат да се постигнат великолепни бляскави ефекти, но се чувствам длъжна да ви предупредя за няколко много важни неща.Както вече споменах Let`s skate! съдържа бляскави частички. Не просто лек и нежен шимър, а наистина едър брокат който се залепва веднага за кожата и стои там докато не го премахнете с дегримьор.

Трябва да работите много бързо и умело със сенките за да постигнете равномерен цвят, който да не седи на парцали.Тъй като Let`s skate! не е лимитиран продукт ви съветвам да не бързате с покупката му и ако имате възможност най-добре е да го тествате лично в някой от магазините на МАС.
Стъкленото бурканче съдържа 5 грама продукт и струва 40 лв.3 коментара:

  1. Цвета е адски красив! Много готино ревю, трябва и да пробвам от тези сенки :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ох, колко много ми харесва <33 Никой обаче до сега не го е описвал с едър брокат, а той наистина е забележим и си личи на снимките, но пак ми харесва :))

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасен цвят :) и много ти отива на очите с това винено :)

    ОтговорИзтриване