четвъртък, 17 юли 2014 г.

Sephora Haul


Здравейте!
Днешната публикация ще е микс от продукти, които може да намерите в магазините на Sephora. Тъй като снимките станахa доста ще напиша за всеки продукти по 2-3 изречения с най-важното инфо и моето лично мнение. Приятно четене!


Sephora

Ultimate oil-in-gel lipstick remover


Тази малка тубичка съдържа прозрачен маслен гел с който може да премахнете лесно дълготрайни червила, глосове или лакове за устни. Съдържа алое вера, успокоява и хидратира устните. Ако често носите дълготрайни продукти за устни е хубав малък помощник. 
Но като цяло и едно обикновено бебешко олио ще ви свърши същата работа.


Sephora 

Pore & Fine Line Filler



Този продукт успя да ме впечатли веднага. Много харесвам бази, които изглаждат лицето и скриват порите. Вчера носих базата повече от 12 часа и през цялото време кожата беше много мека, не се омазни и всичките ми пори изчезнаха. 
Фдт-на който използвам е Colorstay на Revlon и въпреки, че е перфектен от към трайност и покривност има недостатъка да подчертава лесно линийки и пори (особено тези на носа).
С базата на Sephora, Colorstay се нанася като масло и кожата стана супер гладка.
Базата има лек оранжево-телесен цвят, но когато се разнесе на кожата става прозрачна. Съдържа силикони.


Sephora Smart Roller

Animal Print


Ролката съдържа черна лента с която може да направите леопардови шарки на ноктите си. Парченцата са перфорирани и се откъсват лесно. След като откъснете едно парченце отлепвате прозрачнното фолио и залепвате принта на ноктите. Лакирате с цветен лак, чакате да изсъхне и имате леопардови нокти. От серията има форми на звездички, сърчица и целувки.


Sephora 

Kiss Me Balm




Балсам за устни под формата на малко яйце. Самото балсамче прилича изключително много на EOS. Нанася се лесно и прави устните меки. За разлика от EOS, които са прозрачни Kiss Me има много наситен цвят. Ще са част от есенната колекция на Sephora и ще се продават в 6 нюанса.

Sephora

Outrageous Rouge

Extreme Liquid Lipstick



Течно червило, с изключителен блясък, плътност и цвят. Седи на устните като лак и е изключително дълготрайно.
Sephora
Gold Shimmering Oil





Олио за тяло със златни частички и люспички. Попива бързо и не оставя мазни следи по кожата. На моята много светла кожа не бих казала че се вижда особено златото, но на кожа с тен ще е прекрасно. Това, което най-много ми хареса е ароматът. Вълшебен е! Ухае на кокос, ванилия и екзотични цветя. Напомня ми на Мonoii de Tahiti на Yves Rocher.

ID Beauty


Rexaline Premium
Anti-Aging Restructuring Serum





Този продукт ми хареса изключително много. Серумът има лека кремообразна формула и попива много бързо. Веднага кожата става супер мека и гладка. Фините линийки около очите и на челото веднага изчезнаха и кожата изглежда свежа и отпочинала. Предполагам това се дължи на хиалуроновата киселина, която е известна с мигновеното опъване на кожата.
Серумът има много приятна сладка флорална миризма и е подходящ за всички видове кожи.



MAKE UP FOR EVER
Artist Shadow 924




Това са първите ми сенки на марката Make Up Forever и честно казано очаквах много повече от тях. От години издирвам красив лилав цвят, но дори и този не успя да ме грабне. Признавам, в опаковката изглежда съвършен. Металическо синкаво лилаво! Но когато нанесох сенките на кожа, цветът се промени тотално. От синкаво лилави, сенките се промениха в цикламени. Самият металически ефект също се губи на кожата.
Вчера си правих с тях опушен грим и за да покрия хубаво целия клепач трябваше да им отделя доста време. Хубавото е, че не се ронят и се разнасят сравнително лесно.
Минус точки давам и на опаковката. Изглежда много евтина, все едно са сенки на Флормар или друга дрогерийна марка. Самата кутийка се отваря много трудно и на няколко пъти щях да си счупя ноктите. До колкото знам сенките на MUFE са по-скъпи дори от тези на MAC, за това подобна опаковка не ми прави добро впечатление и надали бих купила други цветове на марката.

* Продуктите са ми предоставени от Sephora. Ревюто съдържа изцяло лично мнение и впечатления!  

xoxo
Jackie

6 коментара:

  1. Разкошни покупки :)а цветът на червилото е невероятен. Ще чакам да напишеш ревю за серума, много ме заинтригува :)) за сенките на MUFE си абсолютно права, не изглеждат никак луксозно.

    ОтговорИзтриване
  2. Този серум и мен доста ме заинтригува. Направо като магия звучи :)
    Не знаех и това за бебешкото олио и червилата. Още тези дни ще се снабдя :)
    С кеф да си ползваш новостите :)

    ОтговорИзтриване
  3. За серума сигурно няма да пиша отделно ревю. Ще пусна след няколко седмици ползване кратък ъпдейт във Фейсбук дали ми е понесъл добре :)

    ОтговорИзтриване
  4. Жаки, имам въпрос по отношение на червилото Sephora Outrageous Rouge Extreme Liquid Lipstick - изсушава ли устните? Страшно много съм си харесала един цвят, но имам вече достатъчно течни и искам продукт, който да е с плътен цвят и да не изсушава устните.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не ми ги изсушаваше. Но и аз съм го носила най-много 2-3 пъти, защото цветът хич не е за всеки ден :) Ужасно е трайно, може да изкара и 8 часа и след това трябва да се махне с някакво олио. Te за това явно са пуснали и Ultimate oil-in-gel lipstick remover.

      Изтриване
    2. Ооо,супер! Значи ще си го взема покрай някое намаление :) Аз използвам кайсиево олио на Икаров, за да махам подобни червила и нямам никакви проблеми, маха всичко с минимално триене :)

      Изтриване