събота, 21 юни 2014 г.

Zoeva Haul


Здравейте приятели!
Днес ще ви покажа една част от нещата, които поръчах от ZOEVA.
Това са четките 105 Luxe Highlight, 318 Soft Paint Liner и гел молива в цвят Rock ’n’ Roll Bride.



Четката Luxe Highlight се използва за нанасяне на озаряващи продукти и хайлайтери.
Направена е от синтетични и естествени косми и е невероятно мекичка на допир.
Размерът ѝ е перфектен за поставяне на бляскави акценти върху скулите, челото или носа. 









Soft Paint Liner е скосена четка за нанасяне на очни линии. Направена е изцяло от синтетични косми. Повечето четки за очна линия за много тънки и заострени, някои дори ме бодат при нанасянето на гел линия, за това предпочитам малко по-дебелички и къси четки като тази.
318 е перфектна за нанасянето на малко по-дебели очни линии тип cat eye.


Graphic Eyes+ са изключително меки и лесни за нанасяне гел моливи. Може да направите с тях много готино опушване на долния и горния клепач, а цветът ще се задържи цял ден. 
Въпреки, че използвам предимно козметика от по-скъп клас, един от най-любимите ми и всекидневно използвани продукти струваше не повече от 5-6 лв.:  гел молив на AVON в цвят Blackberry. Тъй като този цвят беше лимитиран си бях закупила 5-6 бройки, който изхабих за около две години. АVON все още имат в каталозите си тази серия моливи, но не и в този уникален цвят (микс между черно и кафяво с мънички блестящи частички в бордо и лилаво). 
Докато разглеждах сайта на Zoeva ми направи впечатление цветът Rock ’n’ Roll Bride и реших да го поръчам. За моя радост рокендрол булката се оказа почти идентичен с Blackberry.
Същият готин тъмно кафяв цвят с мънички частички в бордо. Нанася се като масло и е супер траен. Graphic Eyes+ имат още много красиви цветове, така че ако си падате по този тип гел моливи определено ви препоръчвам да ги разгледате. 



Всичките четки на немската марка Zoeva са перфектно изработени, с много меки косми и е истинско удоволствие да се гримира с тях. Дръжките са малко по-къси от на повечето четки за грим (като например MAC, Inglot или Sigma), но са направени от гладка и леко блестяща черна материя. Повечето четки в този ценови диапазон не са и на половина толкова добре изработени и красиви на външен вид.
Надписите по тях не се изтриват с времето (за разлика от тези на МАС, които винаги трябва да лакирам с един пласт безцветен лак). Всяка четка е опакована в малкo несесерче с zip-lock затваряне. В следваща публикация ще ви покажа и останалите осем четки, които поръчах.
Пожелавам ви слънчев уикенд и до скоро!

xoxo
J.






2 коментара:

  1. Моливът е нямам думи, прекрасен :)

    ОтговорИзтриване
  2. И аз много му се радвам :) Седи жестоко на очите! Горещо го препоръчвам <3

    ОтговорИзтриване