петък, 3 януари 2014 г.

PUPA PIERROT Make Up Kit


Здравейте приятели и честита нова 2014 година! Нека тя ви донесе много здраве, късмет и хубави емоции!

Първата публикация за новата година ще посветя на една много сладка палитра на италианската козметична компания Pupa, която получих като подарък за Коледа.
Pupa произвеждат много закачливи и понякога малко кичозни палитри под формата на различни кукли, матрьoшки, ангелчета, чантички и много други.

Както виждате от снимките, Pierrot палитрата представлява един малък и много сладък клоун.
В превод Пиеро означава "малкият Пиер". ТУК може да прочетете малко допълнителна информация за него.

Когато отворите палитрата ще откриете общо 7 различни цвята гланц за устни, 4 сенки, 1 руж и един апликатор за нанасяне.
Като пигментация и цвят всичките продукти са много леки и пастелни. Ако харесвате лек и ненатрапчив грим, палитрата със сигурност ще ви допадне. Перфектна е за подарък и за млади момичета, които тепърва започват да експериментират с грим и козметика.

Гланцовете за устни имат много приятен ванилов аромат и правят устните бляскави и сочни.
Сенките лично на мен не ми допадат, защото съм свикнала да нося много силно пигментирани цветове, а тези са наистина едвам забележими.
Най-любимият ми продукт от палитрата е ружа. Цветът е полупрозрачно дървесно розово с много ситни розови частички. Има сатенен финиш и може да бъде напластяван в зависимост колко интензивно искате да се вижда на кожата ви.

Може да откриете общо шест вида палитри Pierrot с различни дрешки и цветове на продуктите.
Попаднах в интернет и на две нови Pierrot палитри, които предполагам са пуснати за Коледа 2013: червена и синя. Все още не съм ги засичала по нашите магазини и не знам дали изобщо са достигнали българския пазар.
Ако искате да разгледате и други продукти на марката, голям избор от козметика на Pupa може да намерите в козметичните магазини Blick.

xoxo
Jackie







1 коментар:

  1. Страшно сладка опаковка, но тези палитри на Пупа, освен с опаковка, никога не могат да ме спечелят със съдържанието си. А са наистина скъпи. Не знам как избират какво да съдържат палитрите им, но за мен винаги изборът им е много странен за цената, която искат.

    ОтговорИзтриване