понеделник, 13 октомври 2014 г.

Mac Monday: Dr. Facilier


Здравейте приятели!
Време е за нова порция MAC Monday и днес съм ви приготвила няколко тематични продукта от филмчето на Дисни The Princess and the Frog!
Както сигурно много от вас знаят, продуктите бяха част от голямата есенна колекция Venomous Villains лансирана през 2010 г.
Злодеят, който МАС са си харесали за тази част на колекцията е вуду магьосникът Д-р Фасилие.


Първият продукт, който имам е огледалцето  I`m so vain. 
Компактното огледало има едно увеличително и едно нормално стъкло, а върху черната лъскава кутийка е отпечатан образът на д-р Фасилие.
Определено МАС са го изработили доста добре. Ползвам го почти всеки ден, разнасяла съм го в чанти, дори съм го изпускала и до ден днешен по него няма никакви поражения.



Следваващият продукт за който искам да ви разкажа е желето за устни Resort Life.
MAC наричат този гланц Lipgelee, a цветът Resort Life е млечно-розово с милион розови перлени частички. 
Дълго време този гланц беше част от перманентната линия продукти на МАС, но по неразбираеми за мен причини, един ден той просто изчезна от всичките им сайтове.
Ако трябва да дам оценки на всичките гланцове на МАС този определено ще има една от най-високите. Консистенцията му е много гъста, трайността е повече от перфектна, а брокатчетата придават обем и екстравагантен блясък на устните.
Lipgelee прилича доста на популярните глосове на Lancome Juicy Tubes, но частичките му придават много по-луксозно и нестандартно излъчване, от това на малките продови тубички на Lancome.


Специално за тази публикация реших да го снимам до любимия ми гланц на The Body Shop в номер 10 Coconut.
Като основен цвят доста си приличат, но в глоса на The Body Shop липсват едрите розови брокатчета, които са заменени с много фин розово-цикламен шимър.
И двата гланца са много приятни за носене, нанасят се гладко и по никакъв начин частичките няма да раздразнят устните ви.
Lipgelee на МАС има вкус на ванилия, а глоса на The Body Shop ухае на кокосов сладолед.

The Body Shop, Resort Life, Revenge is Sweet


Последният продукт е гланца Revenge is Sweet, отново от Venomous Villains.
Ако си спомняте, когато правих ревю на колекцията с Малефисент ви обещах, че ако го намеря ще ви го покажа. Незнайно защо този гланц непрекъснато ми изчезва. 
Revenge is Sweet е полупрозрачен ярък цикламен цвят и седи много приятно на устните.
В някое следващо издание на MAC Monday ще ви покажа и финалната част от тази наистина пищна анимационна колекция. Последният злодей, който притежавам е злата кралица от Снежанка.



xoxo
J. 

4 коментара:

  1. Чудесно ревю. Аз имах червеният гланц с Круела Де Вил :) беше страхотен, отдавна е изхабен :) само една уточнение Juicy Tubes серията е на Lancome, a не на Estee Lauder. Просто обожавам тази серия глосове :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ето пролича си, че от години не нося глосове...вече им забравих марките :))
      От джуситата имах почти всичките цветове, даже още трябва да са ми останали 1-2.
      Много ти благодаря, че ми обърна внимание :) Поправям го :)

      Изтриване
  2. Resort Life изглежда страхотно. Жалко, че са го спрели, те, МАС, обичат да правят така :Р В този ред на мисли - видя ли новите сенки от A Novel Romance, тези с новата формула? Страхотни бяха и изкупени, и лимитирани -.-

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Видях ги, но не успях да си харесам. Точно бях в чужбина като я имаха тази колекция и в почти всички магазини всичко си седеше. А при нас предполагам са имали пак 3-4 бройки за да свършат толкова бързо :)

      Изтриване