понеделник, 12 май 2014 г.

MAC Monday: Refined Golden Bronzing Powder


Здравейте приятели! Отново е време за МAC MONDAY и днес ще разгледаме отблизо бронзиращата пудра Refined Golden.


Refined Golden е бронзираща пудра с полупрозрачна формула, която се нанася изключително равномерно на кожата.
Повечето бронзиращи пудри на пазара са с мека формула и се разпрашват лесно, което затруднява нанасянето и е възможно да се получат неприятни по-тъмни петна. 
При бронзиращата пудра на MAC каквато и четка да използвате (дори такава с по-груб косъм), няма да се получи никакво ронене на продукта. Може да нанесете много малко пудра за по-ествествен завършек или да наслагвате за по-интензивен и бронзов загар.
Цветът на живо изглежда доста тъмен, но нанесен правилно, лицето не изглежда нито оранжево, нито с неприятен и изкуствен тен.

Refined Golden е с матова основа, но е пълна с мънички златни частички, които при нанасяне се залепват за лицето. Ако не харесвате продукти, които придават видим блясък, пудрата по-скоро няма да ви допадне. 
Идеална е не само за придаване на здравословен тен, но и за контуриране на лицето.
Компактната кутийка има огледалце, затваря се много плътно и е удобна за носене поради малкия си размер. Опаковката, която виждате на снимките е от лимитираната колекция Temperature Rising от 2013 г.
Кутийката е с много красива гумирана повърхност, но недостaтък на тази материя е лесното зацапване. 
Refined Golden не е лимитиран продукт. Mоже да закупите пудрата по всяко време на годината в типичните за МАС черни кутийки. Но ако държите на лимитирани опаковки, тази година Refined Golden ще е част от лимитираната колекция Alluring Aquatic

xoxo



дневна светлина






1 коментар: