понеделник, 28 април 2014 г.

MAC Monday: Rubenesque Paint Pot


Здравейте!
Днешният MAC Monday е посветен на дълготрайните сенки за очи в цвят Rubenesque.



Pro Longwear Paint Pot са малки симпатични бурканчета, които съдържат силно пигментирани и дълготрайни сенки за очи, които могат да се използват и като база.
Кремообразната формула не се рони и е изключително лесна за нанасяне, както с пръсти, така и с четка.


Цветът на Rubenesque е златна праскова с много красив метално перлен финиш. В зависимост от светлината цветът изглежда златен, прасковен, a понякога и розовеещ.
Тъй като Pro Longwear Paint Pot засъхват страшно бързо ви съветвам да работите бързичко с тях. Веднъж изсъхнали върху кожата, сенките наистина нямат изтриване и няма да може да ги разнесете. Използвала съм Rubenesque и като хайлайтер за скулите, но условието е да използвате много малко количество и да разнесете с бързи движения.

Pro Longwear Paint Pot е изкючително икономичен продукт. Особено ако го използвате като база за сенки. При всекидневно ползване изхабявам едно бурканче за около две години. През това време консистенцията му не се променя, няма никакво напукване или изсъхване.
Имайте предвид, че различните цветове имат и малка разлика във формулата. Rubenesque и другите металически нюанси са една идея по-мазнички от матовите формули.

xoxo












4 коментара:

  1. Жесток е нюанса! Много го мислих, но в крайна сметка си взех едни сенки на Wet n Wild (Penny), който са буквално 1:1 с основа отдолу :)

    ОтговорИзтриване
  2. Мисля, че и аз притежавам цвета на wet n wild, но това бурканче със сигурност го искам :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много готини цветове имат. Ако си падате по бронзовo-златни нюанси ви препоръчвам и Indianwood :)

    ОтговорИзтриване