неделя, 7 юли 2013 г.

Guerlain Météorites Perles du Paradise


Първата публикация в Makeup Galaxy ще бъде посветена на един наистина звезден продукт – Метеоритите на Guerlain. От десетилетия ароматните и блестящи топчета са незаменим продукт за жени по целия цвят. Всяка година козметичният гигант Guerlain пуска поне веднъж в годината лимитирани издания с различна опаковка, цвят и големина на топчетата.
Тази пролет лимитираното издание носи името Meteorites Perles du Paradise. За разлика от предишни версии, „Райските перли“ се намират в много по-голяма кутийка, изработена от твърд картон в пастелни цветове. За разкош, в кутийката този път има меко розово пухче с черна панделка по средата, което може да се използва за нанасяне на перлите или просто за да ги предпазва.


Най-интересното, което откриваме под пухчето са самите Метеорити. Озаряващите перли този път са в XXL версия, поне двойно по-големи от предишни издания. Топчетата са в шест различни цвята: сребърен, пастелно лилав, керемидено червен, пастелно червен с розови петна, нежно прасковен и перлено бял. Сребърните и белите топчета придават блясък на лицето, докато цветните изравняват и матират тена и придават нежно розов и здравословен цвят на кожата.

Райските перли ухаят на познатите ни от детството бонбони „Виолетки“ и още при самото отваряне на кутийката, прекрасният и сладък аромат завладява сетивата ни. За нанасяне горещо ви препоръчвам оригиналната четка за Метеорити на Guerlain с оцветени в розово косми oт тибетска коза. Космите са малко по-груби от тези на синтетичните меки четки и спяват при разбъркването да “разчупят“ мъничка част от топчетата. Така озаряващите частички прилепват по-добре на лицето и ефекта е много по-забележим.


Метеоритите на Guerlain - един от топ продуктите в необятната гримова галактика!

xoxo
Jackie
Няма коментари:

Публикуване на коментар